Hotel Flanders Lodge ***

Wij stellen ons graag aan u voor  !

hotelflanderszijzicht
kamer flanders lodge
hotel flanders lodge ieper triple kamer westhoek-hotels
DSC_0391
veranda ontbijtruimte
flanders lodge hotel ieper terras westhoek-hotels
parking flanders lodge
meningatenight
Hotel Flanders Lodge Ieper militair kerkhof Westhoek-hotels
koppel fietsen
poppies

Ons gezellig en karaktervol hotel 'Flanders Lodge', dat deel uitmaakt van de keten 'Westhoek-hotels', is gelegen aan de rand van de stad Ieper, vlakbij de ring en op korte afstand van de historische markt.

 

Onze aandacht gaat vooral uit naar een goede verhouding prijs-kwaliteit.

Onze nette en moderne kamers beantwoorden aan het comfort van een driesterrenhotel en hebben allen een goed uitgeruste private badkamer.

Onze gasten kunnen genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet,

dat steeds in de prijs is inbegrepen.

Wij beschikken over een restaurant met een gevarieerde menukaart voor de kleine of grote honger en in onze bar met terras kan je steeds terecht voor een lokaal gebrouwen biertje of een andere verfrissende drank.

 

Of je nu op zoek bent naar een verblijf als zakenman, koppel of als groep, iedereen is bij ons steeds van harte welkom ! We omringen u met  een goede service om van uw verblijf bij ons een aangename ervaring te maken !

 

Ook de privé-parking voor wagens en bussen is één van onze troeven !

 

Hotel Flanders Lodge is de ideale uitvalsbasis om zaken te doen, maar al evenzeer om de streek te verkennen. Ontdek de vele fiets- en wandelroutes, maak kennis met de mooie natuur, de vele historische bezienswaardigheden  en herinneringen aan de Eerste Wereldoorlog.

Zin om bij ons te verblijven ?